Арсенал с победа в Кардиф (видео)


И. Ангелов

Арсенал с победа в Кардиф (видео)

Кардиф Сити прие Арсенал в мач от поредния тринадесети кръг на английската Висша Лига. Днес гостите успяха да запазят мрежата си суха и с трите гола на Аарън Рамзи(2) и Матю Фламини в срещата да дръпнат с още 3 пункта на върха в класирането. Сега най-близките Ливърпул, Челси и Евертън са на 7 точки от лидера.

Още във 2-ата минута Джак Уилшър се размина с гола след страховит удар от близо. В 29-ата Рамзи откри резултата, когато бе намерен в наказателното поле от Йозил. Уелсецът вкара с глава, но не отпразнува гола срещу бившия си клуб.

В 48-ата минута Жиру някак пропусна да удвои, когато бе намерен на добра позиция от Рамзи, но топката бе избита от гол-линията. В 52-ата минута и Шчесни трябваше да покаже класа и да запази резултата след добър удар на Кембъл.

В 86-ата минута Матю Фламини вкара красив гол, когато отново Йозил асистира. Германецът направи изключителен пас на дузпата, където Фламини завърши с мощен удар. В 91-ата минута на този мач Тио Уолкът се появи в игра за Йозил, и крилото асистира за третото попадение на Арсенал.

В 93-ата минута Рамзи и Уолкът размениха пасове в смъртоносна контра-атака, която бе завършена по прекрасен начин от уелсеца за втория му гол днес.

 

1 Арсенал




31т.
2 Ливърпул




24
3 Челси




24
4 Евертън




24
5 Манчестър Сити




22

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
126