Вилаш-Боаш: Трябва да помогна на играчите да забравят мача


Н. Гавазов

Вилаш-Боаш: Трябва да помогна на играчите да забравят мача

Мениджърът на Тотнъм Андре Вилаш-Боаш остана изключително недоволен от играта на своите футболисти в срещата с Манчестър Сити в рамките на 12-я кръг на Висшата лига на Англия. Както е известно, "шпорите" претърпяха истинско унижение на "Етихад", получавайки шест гола в собствената си врата.

"Началото на мача се получи много тежко за нас. То зачеркна всички наши планове преди срещата. Трудно е да извлечеш някакви позитиви от такъв двубой. Добре реагирахме на първото попадение, но след това нещата се развиха много бързо. Имахме отличен шанс да изравним в началото на първото полувреме, тогава всичко би се развило по съвсем друг начин. Играчите ми останаха шокирани от такова начало и загубиха концентрация. Точно така се случи всичко. Всяко едно положение домакините превръщаха в гол. Сити игра превъзходно, а ние лошо", заяви Виилаш-Боаш.

"Сега е необходимо да помогна на футболистите си да забравят за това. За щастие, пред нас е следващият мач. Трябва да отговорим на това поражение в двубоя в Лига Европа. Трябва да се срамуваме от днешния мач", допълни португалецът.

 

  Сподели
126