Зрелищен и драматичен равен между Суонзи и Стоук (видео)


И. Ангелов

Зрелищен и драматичен равен между Суонзи и Стоук (видео)

Суонзи и Стоук Сити си поделиха шест попадения днес в поредния кръг от Висшата лига на Англия. В изключително любопитния сблъсък Стоук поведе с цели два гола преди пълния обрат на домакините, а след това пък Чарли Адам вкара дузпа дълбоко в добавеното време и в 96-ата минута спечели точката за своите с 3:3.

Още в 8-ата минута Джонатан Уолтърс откри днес, като се възползва от грешката на Чико Флорес. В 25-ата минута Крауч предостави прекрасно извеждащо подаване на Стивън Айрлънд, а той овладя топката и матира Тремел. 

В 56-ата минута Джонатан Де Гузман предостави перфектна топка на Уилфред Бони за първия гол на Суонзи. В 74-ата минута Нейтън Дайър изравни, когато с воле стреля слабо, топката премина през меле от играчи и тупна странно пред Бегович, преди да влезе. В 86-ата минута Бони вкара второто си попадение и осъществи пълен обрат, когато Шелви го намери на добра позиция.

В 95-ата минута драмата бе пълна, когато изглеждаше, че бранител на домакините е играл с ръка в наказателното поле, а Чарли Адам застана зад бялата точка и реализира, взимайки точката за своите.

9 Нюкасъл 17т.











10 Уест Бромич 14










11 Астън Вила 14










12 Хъл 14











13 Суонзи 12











14 Кардиф 12











15 Норич  11











16 Уест Хем 10











17 Стоук Сити 10











18 Фулъм 10











19 Съндърланд 7











— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
121