Шчесни се надява на идеален край на седмицата


Н. Гавазов

Шчесни се надява на идеален край на седмицата

Вратарят на Арсенал Войчех Шчесни заяви, че с неделният мач от Висшата лига на Англия против Манчестър Юнайтед неговият отбор ще се постарае "идеално" да завърши седмицата. В сряда вечер "артилеристите", само няколко дни след победата си над Ливърпул с 2:0 в Премиършип, се наложиха над Борусия Дортмунд с 1:0 в рамките на Шампионска лига.

В неделя колективът на Арсен Венгер ще се отправи на гости на действащия шампион на Висшата лига. Към момента лондончани са лидери в класирането, изпреварвайки Юнайтед с осем точки. Шчесни се надява, че седмицата ще завърши успешно.

"Сега се намираме в очакване на неделята и ще се постараем да направим седмицата идеална за нас. Проведохме два сухи мача и постигнахме два добри резултата против класни съперници - във втория случай като гост на един от най-трудните стадиони на Европа. Би било невероятно да спечелим девет точки в тези три мача, а в същото време малко хора очакват това от нас. Няма по-добро време да се отправим към "Олд Тарфорд". Много сме уверени в себе си и се наслаждаваме на своя си футбол, поради това с нетърпение очакваме мача", заяви Шчесни.

 

  Сподели
115