Роджърс: Спечели по-добрият отбор


Н. Гавазов

Роджърс: Спечели по-добрият отбор

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс заяви, че Арсенал е постигнал заслужена победа над неговия отбор. В събота "червените" пропуснаха възможността да изпреварят лидера във Висшата лига на Англия, не успявайки да намерят отговор на попаденията на Санти Касорла и Ааарън Рамзи. Независимо от този локален неуспех, Роджърс е доволен от цялостното представяне на тима в шампионата.

"Мисля, че спечели по-добрият отбор. Тяхната мобилност и пас бяха по-добри от нашите. Можеше да играем по-добре при ситуациите с допуснатите голове", заяви наставникът на Ливърпул.

"Продължавахме да атакуваме през целия мач, играчите бяха блестящи от гледна точка на себераздаването си на терена. Трудеха се до самия край. Ние създавахме положения за гол, просто не успяхме да вкараме топката във вратата", каза още Роджърс.

"Мисля, че след десет мача ние заслужаваме добра оценка. Може да видите таблицата за класиране и да видите къде се намираме. Смятам, че играчите ми бяха блестящи в този стартов период. Ние ще продължаваме да се сражаваме. Разбираме, че конкуренцията е много висока, но ще се стремим да показваме най-доброто от себе си, за да се сражаваме за топ 4. Сега сме в четворката, за този мач трябва да забравим и да спечелим следващата си среща", завършва специалистът.

 

  Сподели
125