Чичарито вдъхнови за нова победа на Юнайтед (видео)


И. Ангелов

Чичарито вдъхнови за нова победа на Юнайтед (видео)

Хавиер Ернандес - Чичарито отново донесе победата за Манчестър Юнайтед, този път срещу Норич в мач от Купата на лигата, където "червените дяволи" вече се намират на четвърт-финал. В днешната победа с 4:0 Чичарито откри с две попадения преди красив гол от Фил Джоунс да реши всичко, а в края и Фабио да добави.

Още в 20-ата минута мексиканският национал показа класа и хладнокръвие, когато вкара отсъдената дузпа срещу Аднан Янузай. Във втората част той се разписа в 54-ата минута, когато след центриране на Бютнер той стреля силно с глава, вратарят Бън само успя да избие високо топката, а Ернандес отново с глава я довкара в мрежата.

Куриозен момент днес бе в една атака на Норич, в която Роберт Снодграс бе намерен в наказателното поле и стреля опасно с глава, а Линдегаард спаси. Снодграс обаче удари главата си с Рафаел и изпадна в безсъзнание, а лекарските екипи и на двата отбора опитаха да го свестят над 10 минути на терена. Това се отрази и в 11-минутно продължение, но все още очакваме новини за състоянието на халфа.

В края на мача Фил Джоунс се разписа с красив удар, наподобяващ странична ножица, когато Рафаел центрира, а Чичарито игра назад с глава, след което Басонг изби на волето на Джоунс в наказателното поле. 

В 95-ата минута резервата Уейн Рууни изведе друга резерва - Фабио, на прекрасна позиция, и десния бек матира спокойно Бън.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
141