Фулъм показа ново лице в погром над Палас (видео)


И. Ангелов

Фулъм показа ново лице в погром над Палас (видео)

Понеделнишката вечер ни предложи едно лондонско дерби от осмия кръг на Висшата лига на Англия, и отново никой зрител не остана разочарован. В днешната победа на Фулъм на гости на Кристъл Палас с 4:1 видяхме претенденти за гол на сезона и едно ново лице на изглежда подобряващ се Фулъм.

Всичко днес започна с гол на домакините в 7-ата минута. Адриан Мариапа се възползва от центриране на Пънчън, отклонено от Бербатов, и надскочи Хангеланд за 1:0. В 19-ата минута обаче Пайтим Касами вкара невероятно попадение. Той получи подаване от Рийдер по въздух от около 40 метра, като овладя с гърди топката на скорост, на ръба на наказателното поле, и още преди кълбото да докосне земята той я насочи с мощно воле в далечния на вратаря ъгъл.

Този гол даде крила на гостите и играта им се промени коренно. Така в 45-ата минута след един корнер пък Стив Сидуел вкара отново изключителен гол, който на фона на втория в мача не спечели толкова овации - полузащитникът намери от воле една топка, насочвайки я точно в ъгъла на вратата.

Втората част отново бе за гостите, като шоуто продължи. Димитър Бербатов вкара в 50-ата минута, малко след един пропуск на Бент, в който изглеждаше невъзможно той да не вкара. Тук Бербатов вкара с глава след корнер на Руис. 

В 55-ата минута нов корнер на Руис бе вкаран от Филип Сендерос с акробаточно изпълнение, наподобяващо странична ножица. Всичко за котиджърс днес се получаваше, а дали това е началото на възход за лондончани?

10 Нюкасъл




11т.
11 Суонзи




10т.
12 Уест Бромич




10т.
13 Астън Вила




10т.
14 Фулъм




10т.
15 Уест Хем




8т.
16 Стоук Сити




8т.
17 Кардиф




8т.
18 Норич




7т.
19 Кристъл Палас




3т.
20 Съндърланд




1т.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
136