Саутхемптън в Топ 4 след победа над Суонзи (видео)


И. Ангелов

Саутхемптън в Топ 4 след победа над Суонзи (видео)

Саутхемптън прие Суонзи Сити в мач от седмия кръг на Висшата лига на Англия днес, а домакините успяха и да победят своя съперник с 2:0. Това постави домакините временно в Топ 4 на класирането, а тази радост на феновете донесоха капитанът Адам Лалана и Джей Родригес.

В 19-ата минута Лалана опита да центрира от дясно, но блокираната топка попадна пак в него след помощ от Стивън Дейвис. Лалана премина през двама от бранителите и с добър удар откри резултата. Суонзи опита бързо да върне равенството чрез Мичу и Шелви, но ударите на двамата бяха спасени по прекрасен начин от Боруц.

В 29-ата минута Ламбърт бе близо до гол, но Ворм спаси. В 42-ата минута отново Боруц блесна след спасяване на удар с глава на Бони.

Второто полувреме не се различаваше много от първото - двата тима редуваха атаки, а по-любопитен момент бе отмененият гол в 76-ата минута, когато Уаняма вкара, но според рефера той бе нарушил правилата в мелето след един корнер. В 83-ата минута обаче Боруц прати една топка напред, където Чико Флорес не игра добре за Суонзи. Кълбото попадна в Родригес, който успя да надиграе Чико и да вкара в далечния ъгъл на вратата.

1   Арсенал




16т.
2   Ливърпул




16т.
3   Челси




14т.
4   Саутхемптън




14т.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
100