Сити с домакинска победа над Евертън (видео)


И. Ангелов

Сити с домакинска победа над Евертън (видео)

Седмия кръг на Висшата лига на Англия започна с гостуването на Евертън на "Етихад" и Манчестър Сити. Днес домакините победиха с 3:1 чрез голове от Негредо и Агуеро, а в изпълнената от втория дузпа бе отсъден и автогол на Тим Хауърд. За Евертън се разписа Ромелу Лукаку.

Срещата започна добре за гостите, които откриха в 16-ата минута чрез Лукаку. Фил Ягиелка прати една топка от собственото поле към наказателното на противника, там Лукаку спринтира, овладя, премина през Лескот и матира Джо Харт.

Още в следващата си атака обаче "гражданите" изравниха. Яя Туре напредна и пусна топката през краката на бранител в наказателното поле, където Негредо стреля през Хауърд.

В края на първата част и Серхио Агуеро вкара, след като до този момент бе пропуснал 2 100%-тови положения. Тук от трудна ситуация той надигра Дистен и стреля от труден ъгъл за гола.

Второто полувреме гражданите изиграха уверено и владееха топката. В една от многото си атаки Сабалета бе повален в наказателното поле от Коулман, а Серхио Агуеро застана на дузпата. Той стреля ниско в левия ъгъл, където Хауърд изби топката в гредата, тя се удари пак в него и влезе в мрежата, като попадението бе записано за автогол.

 

1 Ливърпул




15т.
2 Арсенал




13т.
3 Ман Сити




13т.
4 Тотнъм




13т.
5 Евертън




12т.
6 Челси




11т.

 

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
122