Кавани: Суарес мечтае за Реал Мадрид


Н. Гавазов

Кавани: Суарес мечтае за Реал Мадрид

Нападателят на националния отбор на Уругвай и ПСЖ Единсон Кавани заяви, че мечтата на неговия сънародник Луис Суарес е един ден да играе за Реал Мадрид. Както е известно, през лятото се разигра малка сапунена опера около нападателя на Ливърпул, от когото се интересуваше Арсенал, а според някои медии и Реал Мадрид.

"За мен не е никакъв сюрприз, че Луис, завръщайки се в състава на Ливърпул, веднага започна да вкарва. Това е най-завършеният нападател в Англия и един от най-завършените в света. Навиците и увереността в собствените сили никога не са били за него проблем и аз съм убеден, че през този сезон той ще вкара много голове. Не се и съмнявам, че запалянковците на Ливърпул са щастливи от това, че Луис остана - той ще е ключов играч за отбора", заяви Кавани.

"Мисля, че Арсенал не е бил приоритетен вариант през лятото. Ако Реал се интересуваше от него, то резултатът щеше да е съвсем друг. Но през лятото испанците бяха съсредоточени върху покупката на друг футболист. За Суарес е мечта да играе за Реал. Той смята, че трябва да изчака своя шанс и да поиграе за този отбор", допълни нападателят на ПСЖ.

 

  Сподели
109