Роджърс иска да остане в шестицата до януари


Н. Гавазов

Роджърс иска да остане в шестицата до януари

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс заяви, че неговият отбор няма намерение да напуска топ 6 на Висшата лига на Англия до възобновяването на трансферния прозорец. Ливърпул великолепно започна сезона, постигайки три поредни победи. В два от последните си мача обаче, възпитаниците на Роджърс спечелиха само точка.

Независимо от очевидното снижаване на оборотите, червените се намират само на две точки от лидера във Висшата лига Арсенал. Роджърс възнамерява да укрепи състава на своя отбор през януари, а до тогава иска да остане близо до върха.

"Сега вече (след отпадане от Купата за Лигата) ние може да се съсредоточим изцяло върху представянето си в Лигата до Коледа. Ето защо трябва да останем в шестицата на най-силните и да продължаваме борбата. Надявам се, че може да се подсилим през януари", заяви Роджърс.

"Мисля, че играчите превъзходно започнаха сезона. В двубоя със Саутхемптън обаче бяхме изморени и изчерпани и играта нен ни вървеше - частично заради това, че разполагаме само с тези играчи", допълни мениджърът.

 

  Сподели
117