Карагър: Роджърс задължително трябва да намери място на Суарес


Н. Гавазов

Карагър: Роджърс задължително трябва да намери място на Суарес

Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър сподели мнението си за това, дали ще се намери място за Луис Суарес в сегашния състав на отбора. Както е известно, този уикенд изтича наказанието на уругвайския нападател и от следващата седмица той ще може да се включи в отбора на Брендън Роджърс, който започна успешно кампанията си и е едноличен лидер в класирането на Висшата лига на Англия.

"Суарес при всички положения ще играе - това е прекалено добър играч. Наистина, при Роджърс има система, но когато разполагаш с играч от такова ниво, разбираемо е, че той трябва да излиза на терена. Как мениджърът ще разположи играчите, това е негова задача. Понякога трябва да настройва системата под играчите, с които разполага, понякога на обратно. Когато в твое разпореждане има футболист с такива качества, ти задължително трябва да му намериш място", заяви Карагър.

"Не знам, дали Суарес ще попадне веднага в стартовия състав. Той разбира се тепърва трябва да поработи върху готовността си за мача. Но ще е интересно, как ще се прояви в първата среща след дисквалификацията. Помня, че Кантона се завърна след продължително отсъствие и веднага вкара. Луис може да направи същото", допълни бившият защитник на Ливърпул.

 

  Сподели
124