Роджърс: Трябват ми играчи, които са гладни за успех


Н. Гавазов

Роджърс: Трябват ми играчи, които са гладни за успех

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс даде своя коментар в навечерието на мача против Суонзи Сити. Както е известно, утре от 22:00 часа българско време мърсисайдци ще гостуват на уелския отбор, с което ще бъде затворен кръга във Висшата лига. Ако "червените" не загубят мача, те еднолично ще оглавят класирането, но Роджърс е убеден, че това не бива да успокоява неговите възпитаници.

"Постигнахме добър старт, но това е само един старт. Важното е са поддържаме летвата, която сами си я поставихме. Мисля, че може да играем още по-добре и ние трябва да приложим максимални усилия, защото да играеш като гост на Суонзи никак не е лесно", заяви Роджърс.

"Лично накарах Джонджо Шелви да проведе сезона в Суонзи. Предупредих го, че на неговата позиция играе капитана на Ливърпул и националния отбор на Англия, така че едва ли той ще може да играе редовно. Относно Пепе Рейна, той е отличен като човек и вратар, но аз имам нужда от играчи, които са гладни за успехи, а Пепе се чувстваше прекалено комфортно. Вечеряхме заедно и му обясних всичко. Ори Симон Миноле има подобен глад. Искам яростна конкуренция за място, искам играчите ми винаги да показват своята най-добра игра когато получат шанс. Само тогава ще успеем в намеренията си", допълни наставникът на Ливърпул.

 

  Сподели
111