Джоунс: Краят за английския футбол ще настъпи след напускането на Рууни и Лампард


Н. Гавазов

Джоунс: Краят за английския футбол ще настъпи след напускането на Рууни и Лампард

Бившият футболист на Лийдс, Уимбълдън, Челси и националния отбор на Уелс, а в момента актьор в Холивуд Вини Джоунс, предсказа край за английския футбол след напускането на Лампард и Рууни, а също така призна, че заради многото емигранти на Острова, той не желае да се завръща в родината си.

"Това не е Англия, а някаква европейска страна без име. Аз израснах в друга държава. Ако ви завържат очите, качат в самолета в Лос Анджелис и ви свалят превръзката след приземяването ви в Лондон, вие няма да разберете къде се намирате", заяви Джоунс.

"Играчите легионери и мениджърите в Премиършип унищожават английския футбол. Колко много се дразня, когато виждам как тези играчи искат картон за това, че някой леко ги е побутнал или съборил на земята. Преди нямаше подобно нещо. Но аз предупреждавах за това още преди 20 години. Никой не ме чуваше. Сега в света на футбола властват парите. Но скоро ще си заминат Уейн Рууни и Франк Лампард и именно тогава ще настъпи краят на английския футбол", каза още уелсецът.

 

  Сподели
128