Ман Сити се потруди срещу Хъл (видео)


И. Ангелов

Ман Сити се потруди срещу Хъл (видео)

Трети кръг от Висшата лига на Англия противопостави Манчестър Сити и Хъл Сити Тайгърс. Днес домакините от "Етихад Стейдиъм" надделяха с 2:0 благодарение на попадение от резервата Алваро Негредо и гол в края на мача от Яя Туре. Гостите обаче имаха своите шансове с впечатляващия Алуко днес.

Още в 7-ата минута Алуко бе изведен очи в очи с Харт, стреля покрай него, но топката мина в аут до гредата. В 11-ата минута гол на Дани Греъм бе отменен поради засада. Последва още едно силно положение след един корнер за Хъл - тук Корен стреля прекрасно от воле, но се размина с гола със сантиметри.

Към края на първата част Сити започна да задържа топката и да атакува. Това статукво се запази и в началото на втората част, когато Негредо се появи за Джеко. В 65-ата минута Сабалета центрира от крилото и Негредо вкара с глава. Резервата вкарва втори гол в последните си два мача.

До края Сити задържа предимството си, като това стана по-лесно с контузията на най-активния играч на гостите - Алуко. В 90-ата минута пък Яя Туре отново получи възможност да стреля от пряк-свободен удар в близост до дъгата на наказателното поле, и той бе безпощаден.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
149