Пелегрини: Съдбата на мача бе решена от два корнера


Н. Гавазов

Пелегрини: Съдбата на мача бе решена от два корнера

Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини смята, че съдбата на загубения мач срещу Кардиф са решили два корнера. Новият член на Висшата лига на Англия Кардиф Сити тази вечер сътвори истинска сензация, преодолявайки на домашния си стадион "гражданите", които в мача от първия кръг срещу Нюкасъл изглеждаха много мощно.

Волевата победа на "драконите" стана възможна благодарение на дубъла на Фрейзър Кембъл, който отбеляза двата си гола след изпълнение на корнер. Очевидно е, че сега Пелегрини ще трябва да поработи над действията над своя отбор при статичните положения.

"Играхме срещу много труден съперник. През първото полувреме те стояха по десет човека в своето наказателно поле и на нас ни бе трудно да вкараме. След гола бяхме по-добри, но две статични положения решиха съдбата на мача. Съвсем не мисля, че проблемът бе в централните защитници. Против Кардиф е много трудно да се играе, те се опитаха да контраатакуват и нашите защитници се справиха с това. Това са просто два корнера. В това отношение между Висшата лига и Ла Лига няма разлика - ъгловите са еднакви в Европа и навсякъде в света. Вкарахме два гола и имахме още едно-две положения, но съдбата на мача решиха двата корнера", заяви Пелегрини.

 

  Сподели
148