Карагър: Мисля, че Арсенал изпадна в паника


Н. Гавазов

Карагър: Мисля, че Арсенал изпадна в паника

Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър коментира спешната трансферна кампания на Арсенал. Както е известно, в събота "артилеристите" претърпяха домакинска загуба от Астън Вила в мач от първия кръг на Висшата лига на Англия, освен това контузии получиха няколко важни футболисти и в крайна сметка се видя, че със сегашния си състав лондончани няма да могат да изпълнят поставените пред себе си цели.

Вчера се появиха информации, че Арсенал е насочил своето внимание към няколко футболисти, включително Йохан Кабай от Нюкасъл, с които възнамерява да подсили състава си, но Карагър смята, че Венгер и ръководството на лондонския клуб е закъсняло с трансферите си.

"Ако Кабай наистина е важен за Арсенал, то мисля, че вече щяха да са го купили. А това, което се случва ми прилича на паника. Ако Венгер наистина е впечатлен от Кабай, защо тогава не го купи преди два месеца? Какво чакаше? В момента ситуацията много ми прилича на тази отпреди две години, когато Арсенал в последния момент закупи Артета, Мертезакер и Сантос. В последствие се оказа, че Сантос е станал истинска глупост за Арсенал, Мертезакер също не ми харесва, единствено Артета успя да се прояви. Когато изпаднеш в паника и започнеш да извършваш трансфери на пожар, това не води до нищо добро, не се получава това, което желаеш", заяви Карагър.

 

  Сподели
145