Арсенал се активизира на трансферния пазар


Н. Гавазов

Арсенал се активизира на трансферния пазар

Съдейки по всичко, домакинската загуба от Астън Вила в мача от първия кръг на Висшата лига на Англия наистина е накарала Арсенал да се активизира на трансферния пазар След появилата се вече информация за предложение към Нюкасъл за покупката на Йохан Кабай, пристигна информация за още трима футболисти, които могат да попълнят редиците на "артилеристите".

Както е известно, "свраките" отклониха предложението на Арсенал от 12 милиона паунда за покупката на Кабай. Причината за това е, че Нюкасъл желае да получи за своя футболист 20 милиона паунда, докато лондончани предлагат едва 10 милиона.

В същото време се съобщава, че след мача с Фенербахче в сряда Арсен Венгер ще направи съвместно предложение в размер на 35 милиона паунда за покупката на защитника Ашли Уйлямс и нападателя Мичо от Суонзи. Двамата футболисти се проявиха великолепно през миналия сезон, спечелвайки с "лебедите" Купата на Лигата.

Също така Арсенал възнамерява да предложи 20 милиона паунда за полузащитника на Ювентус Пол Погба. 20-годишният французин по забележителен начин подобри качеството на играта си след своето пристигане от Манчестър Юнайтед преди година и сега Венгер ще се опита да върне своя сънародник в най-силното първенство в планетата, изкушавайки го с титулярно място и постоянно участие в Шампионска лига.

 

  Сподели
124