Играчите на Юнайтед застанаха зад Рууни


И. Ангелов

Играчите на Юнайтед застанаха зад Рууни

Майкъл Карик и Фил Джоунс наблегнаха колко е важен Уейн Рууни за състава на Манчестър Юнайтед, като той получи тяхната подкрепа за завръщане в титулярната 11-ка. Рууни изглежда иска да напусне клуба, а в първия мач за кампанията той се появи за кратко като резерва, но материализира 2 асистенции.

Карик заговори за нападателя, когато бе запитан дали е доволен от представянето му: "Да. Мисля, че след като се появи Рууни изглеждаше добре. Той асистира за два гола и точно това показва винаги с играта си. Той е истинска заплаха. Той получи удар в ахилеса, когато подаде на Дани за втория, но съм сигурен, че ще се оправи."

"Той е голям играч за Манчестър Юнайтед. Той е един от нас и получава подкрепата ни. Когато сме заедно на терена ние се борим заедно и правим всичко за Уейн. Той е част от това."

Феновете на Юнайтед на "Либърти Стейдиъм" посрещнаха Рууни с аплодисменти, а Карик заяви, че не е очаквал нищо друго:

"Той даде толкова много на клуба. Затова феновете го подкрепят, както и ние го подкрепяме. Както казах, ние работим един за друг. Това бе страхотен ден."

Фил Джоунс също коментира реакцията на феновете към Рууни: "Това бе страхотно. Той е фантастичен играч и се справи страхотно след влизането си в игра. Появи се и свърши работата си. Справи се добре. Мениджърът и всички момчета са доволни."

  Сподели
208