Венгер: Тъжен съм, че нараних нашите фенове


Н. Гавазов

Венгер: Тъжен съм, че нараних нашите фенове

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер остана недоволен от съдийството в срещата от 1-я кръг на Висшата лига на Англия против Астън Вила. Както е известно, "артилеристите" поведоха с ранен гол на Жиру, но в хода на мача не успяха да запазят предимството си и за ужас на своите фенове позволиха на противника си да отбележи три гола за крайното 1:3.

"Натъжен съм от това, че разочаровах хората, които обичат нашия отбор. Тук съм, за да ги направя щастливи и когато не мога да постигна това, на мен ми се налага да се извиня. Надявам се, че мога да ги направя щастливи в следващата среща", заяви Венгер.

"Това определено бе лош ден за нас, но то не се отнася за нашата игра - просто всичко бе против нас. Можехме да победим и със състава, който излезе на терена, аз съм убеден в това. Започнахме лошо, но след това всичко се провали - травми, странни съдийски решения, червеният картон и нашите шансове станаха минимални", допълни французинът.

"Не ми хареса начина, по който арбитърът проведе мача. Но това не е моя работа, моите задължения са да се занимавам с отбора", завърши Венгер.

 

  Сподели
189