Роджърс: Ситуацията със Суарес е разрешена, показахме добър футбол


Н. Гавазов

Роджърс: Ситуацията със Суарес е разрешена, показахме добър футбол

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс остана доволен от играта на своите възпитаници в мача от първия кръг на Висшата лига на Англия против Стоук Сити. Независимо от слабата реализация на головите си положения, "червените" успяха да постигнат победа с 1:0 благодарение на гола на Даниел Стъридж и спасената дузпа от страна на Симон Миноле.

"Закупихме Миноле, защото е вратар от топ ниво и в днешния мач той извърши три спасявания. Първото му спасяване бе много добре, но аз съм впечатлен от реакцията му - той се изправи и спаси за втори път", заяви Роджърс.

"Разбира се, озадачен си, когато отборът ти доминира, създава положение след положение, но за съжаление, вкарахме само един път. Много се радвам за играчите, защото те работеха непрекъснати за победата и в крайна сметка започнаха сезона с трите точки", допълни специалистът.

Освен това, Брендън недвусмислено намекна, че Луис Суарес остава в Ливърпул.

"Доволен съм от начина, по който се разреши ситуацията. Сега всички гледаме в бъдещето. От уважение към останалите играчи аз повече нищо няма да говоря за Луис Суарес", завърши Роджърс.

 

  Сподели
186