Реднап: При Суарес, както и при Торес, всичко опира до пари


Н. Гавазов

Реднап: При Суарес, както и при Торес, всичко опира до пари

Бившият полузащитник на Ливърпул и националния отбор на Англия Джейми Реднап смята, че Луис Суарес трябва да прояви повече уважение към своя клуб. Както е известно, сагата около евентуалното напускане на уругваеца на мърсисайдския клуб продължава с пълна сила, особено след последното изказване на нападателя, в което той призова ръководството на Ливърпул да спази обещанието си и да го продаде на клуб, който предложи 40 милиона паунда за него.

"Искам да задам един въпрос - защо Ливърпул трябва да продаде Суарес на Арсенал, ако не вземе под внимание неговото желание да си замине? Чух, че той слабо тренира, не е доволен и дава съвсем ясно да се разбере за неговото състояние", заяви Реднап.

"Не мога да разбера, защо се държи по този начин, след като Ливърпул се отнесе толкова добре с него през цялото време, както никой досега не го бе правил. Участие в Шампионска лига винаги е отлично оправдание. Фернандо Торес се оправдаваше именно по този начин, но в крайна сметка всичко опира до пари", допълни Джейми.

"Това е много тъжна ситуация, отчитайки начина на отношение към него в клуба. Кени Далглиш се лиши от работа, подкрепяйки Суарес, а в ситуацията с ухапването за него се застъпи Роджърс. Той трябва да прояви повече уважение към Ливърпул, който постоянно го защитава", завърши Реднап.

 

  Сподели
87