Три английски отбора в битка за национал на Уругвай


Н. Гавазов

Три английски отбора в битка за национал на Уругвай

Съндърланд, Уиган и Фулъм са в битка за полузащитника на Наполи Валтер Гаргано, съобщава The Daily Mail. Футболистът беше близо до "котиджърс" през миналата седмица и дори се заговори, че е в Лондон с агента си, за да съгласува личните си условия, но всичко затихна и до трансфер не се стигна. Според запознати, мениджърът Мартин Йол е подновил интереса си към уругваеца, но този път вече в борбата за подписа на играча се включват Съндърланд и Уиган. Особено силен е интересът на "черните котки", които вече подписаха с 9 футболиста през това лято и имат намерение да привлекат 10-ти нов, с което да подсилят още повече състава си.

Валтер Гаргано игра през миналият сезон в Интер под наем, а според запознати Наполи няма намерение да разчита на него и му търси нов отбор. Цената, която е обявена от италианският клуб за полузащитника е малко под 10 милиона евро, но при преговорите специалисти смятат, че ще се смъкне сумата с няколко милиона.

Гаргано е национал на Уругвай и има записани 56 мача с националната фланелка, а с екипа на Наполи за 5 сезона е играл в 165 мача. Преди това е защитавал цветовете на Данубио.

 

  Сподели
86