Роджърс: Бейл не може да струва два пъти повече от Суарес


Н. Гавазов

Роджърс: Бейл не може да струва два пъти повече от Суарес

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс сподели мнението си за това, колко пари може да струва Луис Суарес. Както е известно, Ливърпул вече отклони две предложения на Арсенал за покупката на 26-годишния уругваец - последното е в размер на 40 милиона и един паунд, което на практика е повече от два пъти по-малко от сумата, която Тотнъм настоява да получи от Реал Мадрид за Гарет Бейл.

Според Роджърс, това е несправедливо.

"Всеки футболист има своята цена, но погледнете пазара. В случая с Гарет Бейл става дума за 100 милиона паунда, а Гарет Бейл и Луис Сарес бяха двамата най-добри футболисти през миналия сезон във Висшата лига на Англия", заяви Роджърс.

"Невъзможно е да кажеш, че Бейл струва два пъти повече. Нашият клуб е убеден в това, което прави и никой няма да син тръгне оттук. Разбира се, има гледна точка, според която искаш да имаш само тези футболисти, които са съсредоточени на представянето ти тук и аз много пъти разговарях с Луис за това през годината. Слуховете могат да затруднят играча, но той се завърна към тренировки и добре работи. Нещо повече, колкото повече той се намира в колектива и в обкръжението на запалянковците, толкова повече той разбира нещата", каза още специалистът.

 

  Сподели
174