Шмайхел: Ибрахимович е роден да играе в Манчестър Юнайтед


А. Йорданов

Шмайхел: Ибрахимович  е роден да играе в Манчестър Юнайтед

Легендарният вратар Петър Шмайхел сподели, че Златан Ибрахимович е роден да играе в Манчестър Юнайтед. Той допълни още, че ще бъде много щастлив, ако го види на "Олд Трафорд". Бъдещето на шведа в Пари Сен Жермен не е толкова сигурно след привличането на Единсон Кавани, така че няма да е изненада, ако той в крайна сметка напусне Париж.

"Трябва да попитам Златан, защо още не е играл във Висшата лига. Искам да го видя в Юнайтед. Той оден да играе за "червените дяволи", би могъл да бъде брилянтен. Смятам, че нашите фенове ще го обичат, ако той реши да дойде при нас".

"Ние сме голям клуб и сме имали футболисти, които са действали по различни начини през историята. Ръководителите винаги са били в състояние да се справят с това и да получат максимума от играчите".

"Много хора сравняват Златан с Ерик Кантона. Той изпитваше затруднения, преди да дойде в Юнайтед. Ерик имаше 11 клуба във Франция и един съдебен процес, на Шефилд Уензди и Тревър Франсис. Но след това той дойде в Юнайтед и останалото е история. Ерик е може би най-великият играч, който някога сме имали.

"Мисля, че Златан е толкова подходящ за Висшата лига и има време в кариерата си да го видим тук", коментира още Шмайхел.

  Сподели
250