Ламбърт: Астън Вила е пълнен с голаджии


И. Ангелов

Ламбърт: Астън Вила е пълнен с голаджии

Мениджърът на Астън Вила Пол Ламбърт похвали атакуващата сила на своя отбор след победата с 5:0 над Уоусол вчера. Вила вкара пет попадения за втори пореден мач в предсезона, след като Крю Александра бе пометена с 5:1 по-рано. Ламбърт вярва, че ще причини проблеми на защитните линии във Висшата лига този сезон.

"Това е отлично. Отново започнахме много добре. Пресирахме. Опитваме да играем с повече подавания и ставаме все по-добри в това. Определено има много голове в нас, това е сигурно."

Фабиан Делф и Габриел Агбонлахор вкараха в първата част преди Бентеке, Грелиш и Гарднър да добавят след почивката. Ламбърт се зарадва на 5 различни голмайстора и похвали усилията във всяка част на терена:

"Важно е ако можеш да разпределиш головете между много хора. Това направихме. Можеше да вкараме още. Бяхме много добри. Задоволително е и да имаме чиста мрежа. Бяхме солидни навсякъде. Изглеждахме много добре. Добре изглеждаше и пресата ни през целия мач."

"Задобряваме все повече. Има малко време до този първи мач от кампанията с Арсенал."

Ламбърт потвърди още, че Александър Тонев и Джоус Окоре доближават завръщането си след травми, като и двамата могат да започнат тренировки още утре.

  Сподели
113