Форлан: Със Суарес Арсенал е в състояние да се бори за титлата


Н. Гавазов

Форлан: Със Суарес Арсенал е в състояние да се бори за титлата

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Диего Форлан смята, че съотборникът му в националния отбор на Уругвай Луис Суарес е способен да стане този лидер, който да направи Арсенал реален претендент за победа във Висшата лига на Англия. Според мнението на 34-годишния южноамериканец, покупката на Суарес ще позволи на Арсенал да се нареди до Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Челси във Висшата лига на Англия. Диего е убеден, че на "артилеристите" липсва играч от времето на Тиери Анри.

"Само Луис знае какви са неговите планове, но той би станал забележително попълнение за Арсенал. Разбира се, Арсенал е много силен отбор, но през последните няколко години те не са способни да се конкурират с Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Челси за титлата", заяви Форлан.

"Имат много добри футболисти, но не им стига един специален играч, който е нужен за победа в силно първенство като Висшата лига. Юнайтед имаше Уейн Рууни и Ван Перси, Сити - Серхио Агуеро и Карлос Тевес, но при Арсенал това е проблем след напускането на Тиери Анри. Ако те успеят да подпишат с Луис, отчитайки вече имащите играчи в състава си, аз мисля, че "артилеристите" ще бъдат сериозен претендент за титлата.

 

  Сподели
142