Пардю: Няма да позволя да ми казват какво да правя


П. Пенков

Пардю: Няма да позволя да ми казват какво да правя

Мениджърът на Нюкасъл Алън Пардю разкри, че няма да позволи на директора Джо Киенар да участва в делата на клуба. Както знаете Киенар изненадващото се завървна в свраките по-рано това лято, след като беше помолен да стори това от собственика Майк Ашли. Той разгневи фенове на отбора с твърдения относно предишни постижения, като същевременно обърка имената на играчите. Предполага се, че бившия шеф на Нюкасъл може да подкопае Пардю, след салбото представяне на тима през миналата кампания.

Но Пардю настоя, че лично той отговаря за управлението на отбора, а задълженията на Киенар са свързани изцяло с транферите на Гомис от Олимпик Лион и на Реми от Куинс Парк Рейнджърс.

"Хората си мисля, че Джо е този, който ми казва какво да правя, като ако нещо лошо се случи той ще стане мениджър на клуба. Мисля, че това беше първото предложение на хората. Ако трябва да бъде честен това ме притеснява в известна степен. Подписах 8-годишен договор, така че не искам никой да ми се меси в работата. Джо не може да ми се натрапва на треньорския пост, като няма и да му позволя. Надявам се да съм достатъчно ясен," сподели Пардю.

  Сподели
147