Коло Туре: Трудно мога да бъда заместник на Карагър


П. Пенков

Коло Туре: Трудно мога да бъда заместник на Карагър

Новото попълнение в състава на Ливърпул Коло Туре сподели преживяванията си до момента в предсезонната подготовка. Както знаете мърсисайдци организираха турне в Индонезия, Австралия и Тайланд, като 32-годишният бранител е впечатлен от многобройните фенове на Ливърпул. Туре говори за ролята си в състава, като евентуален заместник на Джейми Карагър, както и за това, което обича да прави в свободното си време

"Играчите притежават фантастични качества, като моята роля е да ги окуражавам, тъй като много от младите футболисти понякога преживяват спадове, а именно тогава трябва да има някого до тях. Трудно е, когато хората те определят като евентуален заместник на Карагър, тъй като Джейми си е Джейми. Той е бил фантастичен играч на Ливърпул, като времената, през които е бил тук са просто прекрасни. Ще се опитам да играя по моя си начин, да сторя каквото мога, но определно ще бъде много трудно да се превърна в негов заместник," сподели Коло Туре.

"Обичам футбола, ако трябва да бъда честен. Когато съм вкъщи имам 400 канала, но единствените, които гледам са футболните канали. Гледам футбол от цял свят. Един от любимите ми отбори е Барселона, защото харесвам начина, по който играят, но преди всичко харесвам всеки отбор, който играе добър футбол. Обичам спорта, като след края на професионалната ми кариера може би ще остана във футбола. Футболът е моя живот, а като играч имам изключителната възможност, така че се наслаждавам във всеки един мач," добави бранителят.

  Сподели
129