Кагава тренира самостоятелно преди началото на сезона


И. Ангелов

Кагава тренира самостоятелно преди началото на сезона

Шинджи Кагава тренира сам в лагера на Манчестър Юнайтед в опит да възстанови фитнес нивата си, след като взе участие в Купата на конфедерациите с Япония наскоро. Японецът е част от групата на турнето за "червените дяволи", като ще вземе участие в мача срещу Церезо Осака в петък, а това ще бъде емоционално завръщане за полузащитника:

"Мачът в петък е срещу отбора, който ме постави на международната сцена," започна 24-годишният пред репортери. "Феновете и привържениците са тук, за да ме видят с новия ми отбор, а аз искам да се представя по най-добрия начин."

"Позицията ми в момента е такава, че току се върнах в състава и тренирам сам повреме на почивките, защото имам да наваксвам с останалите. Мисля, че първия мач от сезона ще е много важен и не искам да се контузя преди този момент. Обещавам да дам всичко от себе си в петък."

"Миналата година аз знаех, че ще има много конкуренция за местата в титулярния състав. Знам, че това е голям клуб и очаквах да стане така. Аз наистина трябва да покажа резултати, има толкова много неща, които трябва да направя сега, трябва да работя здраво всеки ден. Ще играя в родината си утре и искам да съм концентриран над играта си, за да мога да покажа най-доброто."

  Сподели
99