Челси вкара само осем на Индонезия (видео)


В. Мухарски

Челси вкара само осем на Индонезия (видео)

Челси записа трета поредна победа на турнето си в Азия. След като в първия мач победиха с минималното 1:0 Синга, а във втория спечелиха с 4:1 срещу Малайзия, днес "сините" разгромиха Индонезия с 8:1. По два гола вкараха Ромелу Лукаку и Рамиреш, а по един добавиха Еден Азар, Демба Ба, Джон Тери и младокът Бертранд Траоре.

Резултатът бе открит в 22-ата минута, когато Азар бе точен от дузпа, която бе спорна и отсъдена за задържане за фланелката на Джон Тери в наказателното поле. В 29-ата минута Рамиреш удвои аванса на своя тим, след като топката не бе добре изчистена от домакините и бразилецът я овладя и с мигновен удар със завъртане я заби в мрежата. В 32-ата минута Азар подаде към Рамиреш в наказателното поле, последва удар, който бе спасен от вратаря, но при добавката Ба бе точен - 3:0.

В 45-атъа минута се стигна до центриране от фаул, след което Гари Кейхил игра с глава в наказателното поле, а зад него Джон Тери направи добавка с глава и бе точен на празна мрежа - 4:0. В 51-ата минута Траоре получи топката пред наказателното поле и неговия удар намери горния далечен ъгъл на вратата. В следващата атака Азар центрира към Лукаку, който между двама защитника заби топката с глава в мрежата за 6:0.

В 57-ата минута Лукаку намери Рамиреш пред наказателното поле, а той с удар от над 25 метра бе точен за 7:0. Десет минута по-късно падна следващия гол. Резервата Лукас Пиазон намери непокритият Лукаку, който пробва удар, който също бе точен. Две минути по-късно Индонезия стигна до почетен гол. Грег проби в наказателното поле и опита да върне топката, която рикошира в Калас и влезе в мрежата на Челси за крайнто 8:1.

В следващия мач Челси ще срещне далеч по-сериозен съперник. На първи август лондончани ще играят контрола срещу Интер в САЩ.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
158