Роджърс: Феновете ни просълзиха


И. Ангелов

Роджърс: Феновете ни просълзиха

Босът на Ливърпул Брендан Роджърс остана очарован от 95 000 от феновете в Мелбърн, изпълняващи безсмъртния химн "You'll never walk alone". Роджърс остана доволен от победата, дошла благодарение на голове от Стивън Джерард и новака Иаго Аспас. След срещата той заговори:

"Ще е проява на неуважение да започна да говоря за друго, освен публиката. Това бе голяма чест. Искам да изразя огромната си благодарност на хората от Мелбърн и Австралия. Те трябва да се гордеят с представянето си тук. Химнът в началото ни просълзи. Няма много отбори в света, които да постигнат това, което направихме ние в последната седмица - 83 000 места, запълнени в Индонезия, а сега и тук. За първи път идваме, но съм сигурен, че ще се върнем."

"Хотелът постоянно е пълен с фенове откакто сме тук. Те показват чиста страст и това е изумително. През целия ден получавам съобщения от семейството си, и те ми казват, че Мелбърн е "червен" по цял ден."

"Знаех, че ще е специална нощ, но докато не чуеш привържениците на терена, не проумяваш колко е невероятно това. Дано това е ден, който австралийските фенове също не забравят дълго време."

Роджърс бе запитан и по последните теми около Ливърпул: 

"Няма какво ново да кажа. Суарес е играч на Ливърпул и в следващите две седмици ще опитаме да го вкараме във форма. Той получава невероятна подкрепа от феновете, така е и в града Ливърпул. Той пропусна доста мачове по различни причини. Хората обаче са зад него, всички се грижат за него. Каквото и да се случи в следващите седмици, то ще тежи на него, защото няма да забрави отношението към себе си."

  Сподели
129