Роджърс: С този състав Ливърпул ще се бори за топ 4


Н. Гавазов

Роджърс: С този състав Ливърпул ще се бори за топ 4

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс е убеден, че с наличието на сегашния си състав, неговият отбор е в състояние да се пребори за място в четворката на Висшата лига на Англия. Североирландският специалист смята, че Ливърпул е станал значително по-силен в сравнение с миналогодишната си кампания и сега, най-после е готов да бъде конкуренция на лидерите в борбата за място в зоната на Шампионска лига.

Според наставника, един от аргументите за това мнение е "гладът за успехи" в неговите футболисти.

"Ние може да попаднем в Шампионска лига с играчите, които са гладни за успехи. С правилния тип футболисти и правилното провеждане на тренировките, Ливърпул е в състояние да постигне това. Всички искат да купуват звезди, но най-важното е да подпишеш с играчи, които искат да станат звезди. Ето това имаме в момента в отбора - играчи, които са гладни", заяви Роджърс.

"Надявам се, че може да направим огромен скок през този сезон. Представяне в Европа, ето от това се нуждае отбора, това е на което се основава историята на клуба и това е нашата цел през сезона", допълни мениджърът.

Както е известно, от началото на годината Ливърпул се подсили с шестима нови футболисти - вратарят Симон Миноле, защитникът Коло Туре, полузащитниците Филипе Коутиньо и Луси Алберто, както и нападателите Даниел Стъридж и Яго Аспас.

 

  Сподели
134