Мойс: Правим всичко възможно да подпишем с Фабрегас


Н. Гавазов

Мойс: Правим всичко възможно да подпишем с Фабрегас

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс призна по време на пресконференцията си в Япония, че клубът прави всичко възможно, за да привлече полузащитника на Барселона Сеск Фабрегас. Както е известно, първата оферта на "червените дяволи" за испанеца бе отклонена от каталунците, което накара изпълнителният директор Ед Уудуърд да напусне турнето на шампионите и да се завърне на Острова.

"Доколкото знам, Ед е получил отговор и се намира с тях в диалог. Знам, че направихме второ предложение, но Ед обсъжда това с техните представители, а не с мен. Когато се интересуваш от добри футболисти, то правиш всичко възможно, за да материализираш този интерес. Надявам се, че ще продължим преговорите и ще постигнем някакъв прогрес. Единственото, което сега мога да ви кажа е, че Уудуърд работи упорито, за да извърши необходимите трансфери. Някои от тях могат да станат факт в най-близко време", заяви Мойс.

Едновременно с новината за втората оферта на Юнайтед, в медийното пространство се появи информация, че Барселона ще вземе решение за бъдещето на Фабрегас след назначаването на новия старши-треньор на отбора.

 

  Сподели
172