Манчестър Юнайтед започва преговори за Модрич?


Н. Гавазов

Манчестър Юнайтед започва преговори за Модрич?

Манчестър Юнайтед се е обърнал към Реал Мадрид с питане относно евентуалната продажба на полузащитника Лука Модрич, научи FUTBOL TV от свои източници, като тази информация засега остава неофициална. Повече подробности не се съобщават, но е известно, че през последните години "червените дяволи" търсят качествен футболист за средата на терена, който би могъл да подсили средната линия на тима.

В същото време ръководството на Юнайтед е обезпокоено от няколкото провала в рамките на сегашния трансферен прозорец - клубът изпусна Тиаго Алкантара и Кевин Стротман, подписвайки единствено със защитника от младежкия национален отбор на Уругвай Гилермо Варела.

В сряда вечер се разбра, че изпълнителният директор на английския шампион Ед Уудуорд е напуснал турнето на отбора в Австралия и е отпътувал за Европа, за да подпише с полузащитник, като цената няма никакво значение.

По-рано се говореше за интерес на Юнайтед към Сеск Фабрегас, за когото вчера стана ясно, че няма да бъде продаден от Барселона. Въпреки това, Sky Sports съобщи, че пътуването на Уудуорд е свързано именно с испанеца и Юнайтед ще предложи за него 26 милиона паунда, които биха могли да убедят ръководството на каталунците да се разделят със своя играч.

Паралелно с това босът на английския шампион ще се опита лично да разбере каква е ситуацията около Лука Модрич, за когото в края на сезона се бяха появили слухове, че е готов да напусне испанския гранд. Не е изключено също така още в четвъртък Юнайтед да стартира и преговори за привличане на хърватския национал.

 

  Сподели
144