Де Хеа: Фабрегас е добре дошъл в Юнайтед


И. Ангелов

Де Хеа: Фабрегас е добре дошъл в Юнайтед

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа вярва, че манталитета на Сеск Фабрегас е подходящ за статута на "Червените дяволи" и това би било прекрасно попълнение. Известно е, че Барселона получи оферта от Юнайтед за близо 26 милиона лири в понеделник, след като тимът не успя да подпише с Тиаго по-рано през трансферния прозорец.

"Ще е страхотно Сеск да дойде тук", цитира Daily Mail. "Ще е добре да имаме повече испанци в Манчестър Юнайтед. Той е страхотен играч, има много техника, знае как да печели. Винаги искаш такива хора в състава си."

Де Хеа бе критикуван в Англия за крехката си физика в началото на престоя си:

"Знаех, че трябва да израстна физически. Виждате разликата в мен от началото, сега съм по-мускулест. Тренирах здраво във фитнеса, вдигах тежко, правех много упражнения. Това бе много интензивен режим. Смених диетата си, за да ям ужасно много повече, отколкото преди. Така натрупах достатъчно килограми, за да мога да устоя на физическата страна от играта в Англия."

"На тренировки нарочно исках високи топки, за да скачам и да се боря за топката. Исках да свикна с това, а сега вече ми харесва да го правя."

  Сподели
96