Мойс: Имаме пари за харчене


И. Ангелов

Мойс: Имаме пари за харчене

Дейвид Мойс заяви, че Манчестър Юнайтед има пари за покупки през лятото, като освен това по негови думи се търси най-доброто на пазара. След като наследи Сър Алекс Фъргюсън на поста начело на "Червените дяволи", Мойс се сбогува с най-голямото бреме от престоя си в Евертън, а именно липсата на средства.

Това дава възможност той да се цели в най-високите цени за играчи и след вчерашния мач на Юнайтед Мойс заговори: "Страхотно е, че клубът казва: 'Тук няма бюджет, взимаш който поискаш, просто го правиш.' А ние гледаме след най-добрите играчи."

"Мисля, че е най-важно да покажем на хората, че ни е грижа за традициите и искаме клубът да върви напред. Няма да давам имена, но се оглеждаме за най-доброто. Мисля, че можем да подобрим някои позиции. В центъра ни липсват хора."

"Това е и клуб, който разчита на младите таланти. Може да очаквате да търсим в тази възраст. Работим здраво, за да сме сигурни, че първото ново попълнение ще е правилното. Заварих един много добър отбор и искам наистина да допринеса разумно."

  Сподели
108