Рууни продължава да мисли за напускане


Н. Гавазов

Рууни продължава да мисли за напускане

Както съобщава Manchester Evening News, нападателят Уейн Рууни продължава да желае раздяла с Манчестър Юнайтед. До този момент в пресата се бяха появили съобщения, че ентусиазмът на англичанина да напусне "Олд Трафорд" силно е намалял и играчът е готов да се помири с Дейвид Мойс, с когото навремето работеха заедно в Евертън.

Но по информация на медията, която се позовава на свои източници в клуба, конфликтът между двамата остава неразрешен и Руни продължава да настоява за смяна на работното си място. Очаква се, че в най-близко време ще започне трансферна битка за звездата на националния отбор на Англия - с предложение от Арсенал в размер на 25 милиона паунда.

Ръководството на Юнайтед е открито за раздяла с Рууни, но за нищо на света не би се съгласило да подсили своите конкуренти във Висшата лига - независимо дали става дума за Челси или Арсенал, който миналото лято продаде на "червените дяволи" Робин ван Перси. При тази ситуация, преминаването на Уейн в Барселона, ПСЖ или Байерн Мюнхен изглежда по-вероятен.

 

  Сподели
105