Фелайни: Съдбата ми е свързана с Евертън


Н. Гавазов

Фелайни: Съдбата ми е свързана с Евертън

Полузащитникът на Евертън Маруан Фелайни заяви, че няма намерение да сменя клубната си принадлежност. Както е известно, бъдещето на белгийския национал е обект на спекулации в края на сезона и особено когато се разбра, че Дейвид Мойс ще замени Сър Алекс в Манчестър Юнайтед. Един от лидерите на Евертън обаче опроверга тези съобщения.

"Смятам, че всичко, което се отнася до трансферните въпроси, трябва да остава само межди тези, които имат пряко отношение. Очевидно е, че аз съм доволен в Евертън. Всичко останало са само разговори", заяви Фелайни.

"Никога не съм казвал, че това е последният ми сезон в Евертън. Така ми казаха от клуба. Напускането на мениджъра не означава нищо. Той получи ново предизвикателство и аз го разбирам. Но Мойс не е говорил с мен, че ме иска в Юнайтед. За това научавам само от пресата", допълни полузащитникът.

"Съдбата ми - това е Евертън. Никога не знаеш какво може да се случи в бъдеще, но аз все пак играя в един от най-добрите отбори на Англия. Тук има всички условия. Именно поради това казвам, че напускането на Мойс не значи нищо, ние продължаваме да бъдем силен тим. Разбира се, липсва ни Шампионска лига. И през този сезон смятам, че заслужавахме да попаднем там. Но и Тотнъм проведе отлична кампания. Но във всеки случай това не е решаващ фактор за мен, който да ме накара да напусна Евертън", завърши Фелайни.

 

  Сподели
113