Тотнъм с пълен обрат срещу Стоук (видео)


И. Ангелов

Тотнъм с пълен обрат срещу Стоук (видео)

В предпоследния кръг от Висшата лига на Англия Тотнъм гостуваше на Стоук Сити и успя да надделее , след като изоставаше с гол рано в срещата. За пълния обрат до 2:1 блесна Клинт Демпси, който вкара изравнителното попадение и след това асистира на Адебайор за победата.

Още в 3-ата минута Стивън Н'Зонзи откри резултата за домакините. Чарли Адам центрира от пряк-свободен удар и намери перфектно главата на съотборника си, който не даде шанс на Юго Лорис.

Тотнъм се активизира и започна агресивни атаки. В 15-ата минута бе отменен гол за гостите поради засада. В 20-ата минута обаче Клинт Демпси вкара за 1:1. До края на тази част, а и срещата като цяло, Гарет Бейл тероризираше Стоук и печелеше непрестанно ситуации около наказателното поле. Повечето от тях обаче бяха неуспешно отиграни.

В 47-ата минута Чарли Адам действа безразсъдно, след като вече бе получил жълт картон по-рано в мача, влизайки грубо в Ян Фертонген. Той напусна игра и направи задачата на Тотнъм по-лека. Чак в 83-ата минута обаче Адебайор вкара от непосредствена близост след центриране на Демпси и вкара Тотнъм в Топ 4, поне за момента.

 

2.   Манчестър Сити




75т.
3.   Челси




72т.
4.   Тотнъм




69т.
5.   Арсенал




67т.
6.   Евертън




63т.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
108