Джерард може да не играе повече през този сезон


Н. Гавазов

Джерард може да не играе повече през този сезон

Не е изключено дербито срещу Евертън да бъде последния мач на Стивън Джерард за този сезон, съобщават английските медии. През последните няколко месеца капитанът на Ливърпул излизаше на терена със защитна лепенка на лявото рамо, която обаче не винаги спасяваше полузащитника от сериозен дискомфорт.

Първоначално операцията на Джерард бе запланувана за края на месец май, но два кръга преди да завърши първенството, в което тимът на Брендън Роджърс загуби всякакви шансове да участва в евротурнирите, Ливърпул може да преразгледа решението си и да пренесе хирургичната интервенция за по-рано.

По предварителни данни периодът за възстановяване на английския национал ще отнеме от шест до осем седмици, което означава, че той ще пропусне мачовете на своя отбор срещу Ирландия и Бразилия.

Ако босовете на мърсисайдския клуб вземат решение за преместване на операцията, това ще означава, че миналата неделя запалянковците на "червените" за последно наблюдаваха съвместното представяне на Стивън Джерард и Джейми Карагър.

 

  Сподели
146