Сър Алекс: Давид Луис падна като подкосен и това подведе съдията


Н. Гавазов

Сър Алекс: Давид Луис падна като подкосен и това подведе съдията

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън сподели мнението си за срещата от 36-я кръг на Висшата лига на Англия против Челси. Както е известно, шампионите не дадоха всичко от себе си в този мач и загубиха с резултат 0:1, прекъсвайки по този начин серията си от 66 домакински мача, в които задължително отбелязваха гол.

"Разбира се, искахме да играем по-добре и да постигнем друг резултат. Но отборът свали крака от педала. Не играхме добре и смятам, че Челси заслужи успеха. Да, някои съдийски решения не бяха в наша полза, но нямам намерение да се оправдавам за неуспеха. Само ще отбележа, че играчите на Челси постоянно обграждаха арбитъра, заедно с него винаги имаше 4-5 човека", заяви Сър Алекс.

"Що се отнася до ситуацията с изгонването на Рафаел, Давид Луис два пъти удари Рафаел с лакти. Това се случваше постоянно и се оказа, че играчът, който отговаря на грубостите, получава по-голямо наказание. Не мога да кажа, че Рафаел действаше агресивно. Реферът се подведе от това, че Луис рухна като подкосен. Именно това го накара да покаже червен картон", допълни шотландецът.

 

  Сподели
92