Отново Бейл печели мача за Тотнъм (видео)


И. Ангелов

Отново Бейл печели мача за Тотнъм (видео)

В поредния кръг от Висшата лига на Англия Тотнъм неочаквано се затрудни в срещата със Саутхемптън, но успя да победи с 1:0 днес. Още повече, гостите спокойно можеха да решат срещата в своя полза, и то убедително, ако не бе липсата на класа в предни позиции и дозата късмет за Бейл и компания.

Първото полувреме бе силно за Саутхемптън и Клайн, и Ламбърт със сигурнос съжаляват, че не реализираха положенията си, макар пряк-свободният удар на нападателя да бе спасен по изумителен начин от Юго Лорис.

Днес не бе денят на Гарет Бейл, който често не намираше целта в предни позиции с центриранията си. В 51-ата минута след една контра Адам Лалана бе близо до нов гол за "светците". В 80-ата минута Бейл бе спънат от Корк в наказателното поле, но положението бе подминато от рефера. Тотнъм обаче наложи натиск и трябваше да търси гол.

Намери го играчът на сезона - Гарет Бейл отново взе нещата в свои ръце в 86-ата минута. Той напредна, премина през Люк Шоу и матира Боруц от далечно разстояние с може би един от най-важните си голове за годината. Така Тотнъм вече е сред Топ местата в лигата.

2.   Манчестър Сити




72т.
3.   Арсенал




67т.
4.   Челси




65т.
5.   Тотнъм




65т.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
115