Рединг надви Фулъм в мач с 6 гола (видео)


И. Ангелов

Рединг надви Фулъм в мач с 6 гола (видео)

В поредния кръг от Висшата лига на Англия Рединг се възползва от едно от най-слабите представяния на столичния Фулъм в отбрана за сезона, побеждавайки с 4:2 като гост на "Крейвън Котидж". Хал Робсън-Кану и Брайън Руис вкараха по два гола за отборите си днес, а победните попадения реализираха Джем Карачан и Адам Льо Фондр.

Още в 12-ата минута Рийзе направи дузпа срещу Робсън-Кану и крилото на гостите реализира от бялата точка. До края на полувремето Фулъм опита да се върне в мача, но нещо не се получаваше. Мартин Йол прибегна до изненадваща смяна на Карагунис с Родайега още преди да бе изтекъл половин час игра и така играта малко се промени в предни позиции.

Въпреки това обаче Кану отново вкара, след като се възползва от блокирания удар на МакКлийри. Брайън Руис бързо върна гол за Фулъм след асистенция на Родайега в 71-ата минута. 4 минути по-късно Адам Льо Фондр вкара само минути след като се появи в игра, финтирайки Шварцер преди удара на празна врата.

В 77-ата минута Брайън Руис отново вкара, но този път Кацаниклич асистира. Всичко обаче реши Джем Карачан в 83-ата минута след удар по земя. За всичките попадения обаче отбраната на домакините действаше твърде лошо за обичайните си стандарти.

 

16.   Нюкасъл




38т.
17.   Съндърланд




37т.
18.   Уигън




33т.
19.   Рединг




28т.
20.   КПР




25т.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
163