Ходъл: Бейл ще остане в Тотнъм


И. Ангелов

Ходъл: Бейл ще остане в Тотнъм

Бившият полузащитник на Тотнъм и мениджър на Англия Глен Ходъл заяви, че очаква Гарет Бейл да остане на "Уайт Харт Лейн". Уелсецът е обект на интензивни спекулации и след прекрасен сезон той е топ-реализаторът на лондончани с 18 гола в 28 мача. Ходъл е оптимист за 23-годишния, защото освен всичко друго, уелсецът наскоро стана и баща, което ще го остави в Англия.

"Мисля, че Бейл ще остане. Казвам го не само, защото искам това да стане. Съпругата му току роди неговата първа рожба, не вярвам да се премести в чужбина в такъв момент."

"Ако можех да го посъветвам бих казал: Остани поне още един сезон. Аз също напуснах страната като играч и трябва да кажа, че не е лесно да се нагодиш извън терена. А това се отразява и на играта ти."

"Ако Шпорите подобрят състава и се наместят в Топ 4, това може да задържи Гарет Бейл. За мен той е Играч на сезона, защото е много, много постоянен. Ван Перси и всички други бяха във форма, но след това тя спадна, а той цял сезон показва нивото си."

"Ако остане още година, това ще е страхотно и за клуба, защото ще могат да привлекат играчи, които искат да играят заедно с Бейл. Той дори не е нападател а вкара такъв голям брой голове. Нека да си признаем - той игра на фланга, направи тази позиция своя и след това премина зад нападателя, където този сезон виждаме невероятни неща. Той играе вдъхновяващ футбол в момента."

  Сподели
111