Сити с победа над Уест Хем (видео)


И. Ангелов

Сити с победа над Уест Хем (видео)

Манчестър Сити прие Уест Хем Юнайтед в поредния 34-ти кръг от Висшата лига на Англия в опит да вземе точките, които ще помогнат на тима да задържи второто място, след като вече Манчестър Юнайтед бе провъзгласен за шампион. Днес домакините взеха победата с 2:1 благодарение на голове от Серхио Агуеро и Яя Туре.

През първата част домакините доминираха и резонно в 28-ата минута се стигна до един прекрасен отборен ход от Сити. Насри и Силва изиграха добро двойно подаване, и накрая Агуеро бе там да завърши от наказателното поле. 

Джо Харт на практика бе само зрител в първата част и учудващо резултатът остана само 1:0. Всичко това се повтори във втората част с малки промени. В 67-ата минута Тевес бе близо да вкара отново след пас на Агуеро. Уест Хем не показваше нищо в предни позиции и така Сити отново вкара - този път Яя Туре със страховит удар от далечно разстояние заби топката в ъгъла на вратата.

Чак в този момент домакините се дръпнаха назад и Анди Керъл започна да получава топки в атака. Така в 87-ата минута Харт спаси вратата си след удар с глава на англичанина, но в 94-ата минута вратарят сбърка и Керъл вкара за 2:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
144