Сър Алекс: Загубената титла от Сити ни накара да се стегнем сега


Н. Гавазов

Сър Алекс: Загубената титла от Сити ни накара да се стегнем сега

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс сподели мнението си относно причините, които помогнаха на отбора да постигне високи резултати във Висшата лига на Англия през този сезон. Както е известно, тази вечер "червените дяволи" приемат Астън Вила в мач от 33-я кръг на Премиършип и при победа, Юнайтед ще спечели рекордната 20-та титла в шампионата на Англия.

"През този сезон се наложи да свършим много голяма работа. Начинът, по който загубихме титлата през миналата година, а също така факта, че това стана срещу Сити ни накара да се стегнем. Настроенията на играчите будят възхищение. Отборът демонстрира характер, стабилността също беше на ниво. Както и предишните отбори на Юнайтед, този също никога не се предава. Това е факт", заяви Сър Алекс.

"Историята на клуба тук също има решаващо значение. Пребивавайки в отбора за две-три години, играчите попиват от всичко това. И това им помага да постигат всички тези резултати", каза още наставникът на Юнайтед.

"Никакво отслабване няма да има до края. Имаме шанса да подобрим рекорда на Челси, ако съберем 96 точки. Можем ли да спечелим пет поредни мача? А колко пъти вече правихме това през сезона?", завърши Сър Алекс.

 

  Сподели
82