Манолев впечатли в загубата от Арсенал (видео)


И. Ангелов

Манолев впечатли в загубата от Арсенал (видео)

В поредния кръг от Висшата лига на Англия Фулъм прие Арсенал и домакините загубиха това дерби с минималното 1:0. Стив Сидуел лиши своите от равностойна битка, когато още в 11-ата минута влетя опасно в краката на Артета и това бе директен червен картон. В края на срещата и Оливие Жиру бе изгонен директно, но срещата вече бе спечелена.

Въпреки ранното изгонване първият голям шанс за гол бе пред Фулъм. В 22-ата минута след прекрасна игра на Емануелсон българинът получи топката в изгодна позиция в наказателното поле и трябваше да вкара, но бе лишен от Шчесни. В 35-ата минута Оливие Жиру бе близо до гол, но нацели гредата.

В 43-ата минута Тио Уолкът центрира от пряк-свободен удар, насочвайки топката към Лоран Косчелни в наказателното поле. Бранителят надскочи Руис и насочи кълбото към Пер Мертезакер, който вкара на празна врата - 1:0.

През втората част Фулъм отново имаше своите шансове, а в центъра на всички положения бе Манолев. В 76-ата минута той дори вкара гол, но попадението бе отменено поради засада.

В 89-ата минута в подобно нарушение на това на Сидуел, Оливие Жиру бе изгонен за действията си срещу Манолев. В малкото минути с по 10 човека Фулъм отново можеше да вкара, но Бербатов нямаше късмет.

 

2.   Манчестър Сити




68т.
3.   Арсенал




63т.
4.   Челси




61т.
5.   Тотнъм




58т.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
144