Мойс: Не разбирам, защо букмейкърите ни смятат за фаворити?


Н. Гавазов

Мойс: Не разбирам, защо букмейкърите ни смятат за фаворити?

Мениджърът на Евертън Дейвид Мойс сподели очакванията си от предстоящия мач от Висшата лига на Англия с Арсенал, а също така и борбата на тима за място в евротурнирите. Както е известно, тази вечер от 21:45 часа българско време двата тима ще премерят сили на "Емирейтс", като двубоят е с изключително голямо значение за съперниците - победа на Арсенал ще ги утвърди на третото място, а евентуален успех на Евертън ще доближи "карамелите" на точка от "артилеристите".

"Това е много важен мач. Имаме реални шансове да попаднем в Шампионска лига. През цялото време се намираме близо до лидерите, но ние сме аутсайдери в тази борба. Но докато играем по този начин, имаме шансове. Все още сме в борбата за място в евротурнирите и това е положителният момент", заяви Мойс.

"Арсенал е много силен отбор, с добри играчи в състава си. Той всяка година се намира сред лидерите. Не знам защо ни смятат за фаворити в битката за Шампионска лига, но на мястото на букмейкърите нямаше да го правя", допълни шотландският специалист.

 

  Сподели
156