Евертън бие КПР, Рединг задържа Ливърпул (видео)


И. Ангелов

Евертън бие КПР, Рединг задържа Ливърпул (видео)

В поредния кръг от Висшата лига на Англия мърсисайдските отбори Евертън и Ливърпул домакинстваха и бяха гости съответно на Куинс Парк Рейнджърс и Рединг. Евертън обаче постигна рутинна победа над КПР с 2:0, а Рединг, който дели последното място с тима на Хари Реднап, успя да задържи Ливърпул 0:0.

Важната победа за Евертън донесоха Дарън Гибсън и Виктор Аничебе. Първо в 40-ата минута бившият халф на Манчестър Юнайтед вкара първото си попадение за кампанията след добра игра от Бейнс. В 56-ата минута Бейнс отново игра добре, центрира на главата на Дистен, който намери Аничебе за второто попадение.

Междувременно Ливърпул не успя да надвие слаб Рединг на "Мадейски Стейдиъм". Домакините, които дори не се стараха да задържат топката, успяха с глуха защита да неутрализират съперника. Рединг често губеше топката или буквално я подаваше на хора от Ливърпул, но гостите не успяха да пробият защитния вал пред МакКарти. Вратарят имаше добър ден и публиката скандираше името му, а в един момент той се пропука, когато Кутиньо и Джерард изработиха гол, но бразилецът бе в засада.

 

4.   Челси




58т.
5.   Тотнъм




58т.
6.   Евертън




55т.
7.   Ливърпул




50т.
8.   УБА




44т.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
133